Over

Het gezicht achter Bujo Boutique

Ilse van Broekhoven

Met veel passie voor bullet journals en ondernemen ben ik deze webshop gestart. Ik vind het super fijn om op deze manier mijn passie met andere te kunnen delen.
Bij elke bestelling doe ik een klein vreugde dansje en maak met veel plezier van elke bestelling een klein cadeautje.


De webshop

Deze webshop is ontstaan door een liefde voor bullet journaling en mooie materialen om mee te werken. In 2018 ben ik begonnen met een eigen bullet journal. Voor die tijd was ik ook altijd aan het plannen, maar bullet journaling heeft mijn leven veranderd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom heb ik in 2019 besloten een webshop met bullet journals te openen.

Al snel merkte ik dat goede materialen helpen bij een beter resultaat. En wil daarom alleen het beste voor in de webshop, maar ook uniek blijven. Daarom verkoop ik alleen merken waar ik zelf ook tevreden over ben en in gebruik heb of getest voor ze in de webshop verschijnen.

Maar wat is een bullet journal dan? En waarom is het voor de meeste mensen een echte life changer?

Een bullet journal is op het eerste gezicht een notitieboekje, maar dan niet gelijnd zoals de meeste.
Een bullet journal heeft stipjes, elke 5mm (enkele merken wijken hier vanaf zoals Nuuna: 3,5mm) Hierdoor het je een soort raster wat je kan helpen bij het maken van de pagina’s, terwijl de stippen niet in de weg zitten, in tegenstelling tot lijnen of ruiten.

Waar kan je een bullet journal allemaal voor gebruiken?

Mogelijkheden waarvoor je een bullet journal kan gebruiken:

  • Agenda/planner
  • To-do lijstjes
  • Boodschappenlijstjes
  • Brainstormpagina’s
  • Dagboek/herinneringen
  • Trackers; gewoonte(habbit) trackers, stemming (mood) trackers, temperatuurtrackers, menstruatie trackers etc.
  • Schetsboek/doodle pagina’s

Dit alles maakt dat een bullet journal voor mij onmisbaar is geworden. Het is ongelofelijk veelzijdig. En je kan het zo minimalistisch of uitgebreid maken als je zelf wilt/behoefte aan hebt. Daardoor is het voor iedereen geschikt, of je nou veel of weinig tijd hebt, wel of niet creatief bent.