Sinds 2021 heeft Bujo Boutique een inspiratie team, om te zorgen voor nog meer bullet journal inspiratie op social media!

*Aanmelden kan altijd, je ontvangt vanzelf bericht als je gekozen wordt voor het team.


Het team:

Chantal

Mijn naam is Chantal, 36 jaar oud en ik ben onderdeel van het inspiratie team van Bujo Boutique!
In januari 2018 ben ik begonnen in mijn eerste bullet journal. Ik zag het voorbij komen op Pinterest en was gelijk enthousiast! Ik ben opzoek gegaan naar een dotted grid notitieboek en ben aan de slag gegaan met een potlood en een paar fineliners.. Nu, 3 jaar verder, heb ik nog steeds niet een vaste stijl waar ik mee werk.. Het veranderd keer op keer.. Het is maar net waar ik zin in heb! Maar vaak komen er wel dezelfde dingen in terug.. Ik gebruik verschillende bujo’s voor verschillende dingen.. Een daily journal, lijstjes, Agenda.. En ik heb elke keer nieuwe ideeën voor nieuwe boekjes!
Een leuk weetje over mij.. Ik heb een eigen webshop waarin ik mijn eigen planner en bullet journal-stickers en zelfontworpen washitape verkoop! Ik shop zelf ook graag op Etsy en bij kleine ondernemers met hun eigen webshop, zoals Bujo Boutique!
Mijn doel is om jullie te inspireren met de pagina’s die ik maak, dus ik hoop natuurlijk dat jullie er iets mee kunnen!


Anna

Mijn naam is Anna. Ik ben 22 jaar en studeer momenteel aan de PABO Dordrecht

Ik ben dol op alles wat met stationary te maken heeft. Ik journal eigenlijk al zolang als dat ik kan schrijven. Alleen heette het toen nog niet zo.
Ik tekende als jong meisje alles onder wat ik maar kon vinden. Oeps..
Ik ben dol op journalen met kleur. Stickers, plaatjes, stempels. Kom maar door!
Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te verzinnen en ik hoop jullie te inspireren met mijn journal pagina’s. Hopelijk worden jullie dan net zo enthousiast over mijn passie als ik.


Anne

Mijn naam is Anne, ik ben 33 jaar en ik woon samen met mijn man en twee jonge kinderen. In het dagelijks leven ben ik kleuterjuf en ben ik altijd creatief bezig.

Als klein kind was ik al veel aan het tekenen, kleuren en mooie spreuken opschrijven. Hield ik een dagboek bij en versierde ik deze pagina’s met mooie tekeningetjes. In 2021 kwam het bulletjournallen op mijn pad en sindsdien kan ik eigenlijk alles in één boekje kwijt. Ik vind het erg leuk om mijn pagina’s mooi te versieren en te schrijven over leuke dingen die ik heb gedaan of heb meegemaakt. Ook vind ik het heerlijk om gewoon lekker een patroon te tekenen of om een mooie kleurplaat in te kleuren. Het liefst doe ik dat de hele dag!

Ik vind het erg leuk dat ik onderdeel mag zijn van het inspiratieteam van Bujo Boutique en ik hoop jullie dan ook te kunnen inspireren met mijn pagina’s.


Ilse

Mijn naam is Ilse, 37 jaar oud en ik maak deel uit van het inspiratie team van Bujo Boutique.

In maart 2020 heb ik bullet journal ontdekt via Instagram en Pinterest. Ik vind het super leuk om m’n 2 favoriete dingen te combineren het schrijven en het creatieve. Ik hoop jullie te kunnen inspireren en mijn passie delen.