Inspiratie team

Sinds 2021 heeft Bujo Boutique een inspiratie team, om te zorgen voor nog meer bullet journal inspiratie op social media!

*Aanmelden kan altijd, je ontvangt vanzelf bericht als je gekozen wordt voor het team.


Het team:

Mijn naam is Chantal, 34 jaar oud en ik ben onderdeel van het inspiratie team van Bujo Boutique!
In januari 2018 ben ik begonnen in mijn eerste bullet journal. Ik zag het voorbij komen op Pinterest en was gelijk enthousiast! Ik ben opzoek gegaan naar een dotted grid notitieboek en ben aan de slag gegaan met een potlood en een paar fineliners.. Nu, 3 jaar verder, heb ik nog steeds niet een vaste stijl waar ik mee werk.. Het veranderd keer op keer.. Het is maar net waar ik zin in heb! Maar vaak komen er wel dezelfde dingen in terug.. Ik gebruik verschillende bujo’s voor verschillende dingen.. Een daily journal, lijstjes, Agenda.. En ik heb elke keer nieuwe ideeën voor nieuwe boekjes!
Een leuk weetje over mij.. Ik heb een eigen Etsy shop waarin ik mijn eigen planner en bullet journal-stickers en zelfontworpen washitape verkoop! Ik shop zelf ook graag op Etsy en bij kleine ondernemers met hun eigen webshop, zoals Bujo Boutique!
Mijn doel is om jullie te inspireren met de pagina’s die ik maak, dus ik hoop natuurlijk dat jullie er iets mee kunnen!


Mijn naam is Leonie, 30 jaar oud en ik maak deel uit van het Bujo Boutique inspiratie team!

Bulletjournallen is voor mij begonnen als therapie toen ik in een iets minder fijne tijd van mijn leven zat. Het creatief bezig zijn met papier / stickers / stempels / pennen heeft me heel erg geholpen om uit mijn hoofd te komen. Ondertussen is het een deel van mijn leven geworden. Ik heb al verschillende stijlen uitgeprobeerd, maar uiteindelijk ben ik toch bij de planner stijl geëindigd. Het maken van Weekly’s en deze in de praktijk te kunnen gebruiken voor mijn afspraken en alles wat ik plan voor elke dag vind ik heerlijk. Daarnaast heb ik ook een A6 formaat Dingbats die ik gebruik om quotes in te letteren en gebruik ik een Skinny Classic Happy Planner.

Zelf heb ik een lifestyle Instagram sinds kort, aangezien ik ook graag met voeding en sport bezig ben. Hier wil ook nog een aparte Journal voor gaan starten, dus die gaan jullie vast ook nog voorbij zien komen. Daarnaast ben ik zwanger van ons eerste kindje en ga ik dit verwerken in een 5 years snapshot Journal, die hier ook te koop zijn bij Bujo Boutique. Zoals je ziet ideeën genoeg!

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn pagina’s en kan helpen om zelf te starten met journallen. “It’s worth it!”