Sinds 2021 heeft Bujo Boutique een inspiratie team, om te zorgen voor nog meer bullet journal inspiratie op social media!

*Aanmelden kan altijd, je ontvangt vanzelf bericht als je gekozen wordt voor het team.


Het team:

Mijn naam is Chantal, 34 jaar oud en ik ben onderdeel van het inspiratie team van Bujo Boutique!
In januari 2018 ben ik begonnen in mijn eerste bullet journal. Ik zag het voorbij komen op Pinterest en was gelijk enthousiast! Ik ben opzoek gegaan naar een dotted grid notitieboek en ben aan de slag gegaan met een potlood en een paar fineliners.. Nu, 3 jaar verder, heb ik nog steeds niet een vaste stijl waar ik mee werk.. Het veranderd keer op keer.. Het is maar net waar ik zin in heb! Maar vaak komen er wel dezelfde dingen in terug.. Ik gebruik verschillende bujo’s voor verschillende dingen.. Een daily journal, lijstjes, Agenda.. En ik heb elke keer nieuwe ideeën voor nieuwe boekjes!
Een leuk weetje over mij.. Ik heb een eigen Etsy shop waarin ik mijn eigen planner en bullet journal-stickers en zelfontworpen washitape verkoop! Ik shop zelf ook graag op Etsy en bij kleine ondernemers met hun eigen webshop, zoals Bujo Boutique!
Mijn doel is om jullie te inspireren met de pagina’s die ik maak, dus ik hoop natuurlijk dat jullie er iets mee kunnen!


Mijn naam is Anna. Ik ben 21 jaar en doe momenteel de PABO.

Ik ben dol op alles wat met starionary te maken heeft. Ik journal eigenlijk al zolang als dat ik kan schrijven. Alleen heette het toen nog niet zo ?.
Ik ben dol op journallen met kleur. Stickers, plaatjes, stempels. Kom maar door!
Ik hoop jullie te inspireren met mijn journal pagina’s en hopelijk worden jullie net zo enthousiast over mijn passie als ik ?