Sinds 2021 heeft Bujo Boutique een inspiratie team, om te zorgen voor nog meer bullet journal inspiratie op social media!

*Aanmelden kan altijd, je ontvangt vanzelf bericht als je gekozen wordt voor het team.


Het team:

Mijn naam is Chantal, 34 jaar oud en ik ben onderdeel van het inspiratie team van Bujo Boutique!
In januari 2018 ben ik begonnen in mijn eerste bullet journal. Ik zag het voorbij komen op Pinterest en was gelijk enthousiast! Ik ben opzoek gegaan naar een dotted grid notitieboek en ben aan de slag gegaan met een potlood en een paar fineliners.. Nu, 3 jaar verder, heb ik nog steeds niet een vaste stijl waar ik mee werk.. Het veranderd keer op keer.. Het is maar net waar ik zin in heb! Maar vaak komen er wel dezelfde dingen in terug.. Ik gebruik verschillende bujo’s voor verschillende dingen.. Een daily journal, lijstjes, Agenda.. En ik heb elke keer nieuwe ideeën voor nieuwe boekjes!
Een leuk weetje over mij.. Ik heb een eigen Etsy shop waarin ik mijn eigen planner en bullet journal-stickers en zelfontworpen washitape verkoop! Ik shop zelf ook graag op Etsy en bij kleine ondernemers met hun eigen webshop, zoals Bujo Boutique!
Mijn doel is om jullie te inspireren met de pagina’s die ik maak, dus ik hoop natuurlijk dat jullie er iets mee kunnen!


Mijn naam is Inge, 30 jaar oud, en ik ben onderdeel van het inspiratie team van Bujo Boutique!

In december 2017 zag ik voor het eerst mooie notitieboeken met een dotted grid in de winkel liggen. Het waren boekjes met kleurige voorkanten en heel veel lege bladzijdes om op te knutselen. Ze trokken meteen mijn aandacht. Ik ben graag creatief bezig en heb overal ideeën liggen.

Al snel had ik pinterestborden vol mooie foto’s verzameld en kocht ik een bullet journal om mee aan de slag te gaan. Ik was op dat moment al een tijdje bezig met handletteren en ik ontdekte dat ik dat goed kon toepassen in een bullet journal.

Toen ik net begon met bullet journalen maakte ik vaak pagina’s van anderen na. In de loop der jaren ontdekte ik steeds meer mijn eigen stijl. Ik werk graag met stickers en washitape. Ook vind ik het erg leuk om verschillende (brush)pennen uit te proberen. Mijn bullet journal gebruik ik als een herinneringenboek. Ik vind het dan ook heerlijk om er doorheen te bladeren en herinneringen op te halen.

Ook leuk om te weten… ik geef creatieve workshops en kinderfeestjes. Dit doe ik in mijn atelier in Pijnacker. Ik vind het fijn om met creatievelingen om de tafel te zitten en lekker te gaan spelen met mooie materialen. Mijn doel is dan ook het (her)ontdekken van jouw creativiteit en het verzorgen van een beetje ‘me-time’ tijdens een workshop.

Ik vind het leuk om jullie te inspireren. Mocht je vragen hebben, help ik je graag verder!