Geplaatst op Geef een reactie

Tijd voor een nieuwe bullet journal

In oktober 2020 starte ik in mijn 6e bullet journal: Paperblanks Kikka. Deze raakt inmiddels weer vol dus het is tijd voor een nieuwe bullet journal en natuurlijk een nieuwe set-up. Die weer is samengesteld uit m’n ervaringen van de afgelopen jaren in wat ik wel en juist niet nodig heb in een bullet journal.


En dit is hem geworden, bullet journal nummer 7,
een Archer & Olive: Rose Gold!

Dit gaat de eerste keer voor mij worden dat ik ga werken in een 160 gsm bullet journal. De andere bullet journals die ik tot nu toe heb gebruikt waren (bijna) allemaal 100 gsm papier.

Verder lezen Tijd voor een nieuwe bullet journal
Geplaatst op Geef een reactie

April inspiratie

Sinds oktober 2020 werk ik in deze bullet journal van Paperblanks, het is de Kikka. Na april wordt het tijd om te starten in een nieuwe bullet journal, dus dit is dan toch echt de laatste maand set-up in dit boekje.

Voor april was ik aan het twijfelen tussen 3 thema’s om mijn inspiratie uit te halen.

  • Black & white
  • Vlinders
  • Donuts

Na een poll op Instagram is het thema voor april: VLINDERS

Verder lezen April inspiratie
Geplaatst op Geef een reactie

Maart inspiratie & productivity level tracker

We zijn weer lekker op tijd met de maart inspiratie blog. Er is even door m’n hoofd gegaan om helemaal geen inspiratie te delen deze maand. De reden: de gemaakte spreads vond ik gewoon niet mooi genoeg.

Uiteindelijk besloten om toch iets met jullie te delen, de spread die ik wel mooi vind, maar ook iets nieuws wat ik deze maand aan het uittesten ben. Wat dat betreft is het ook goed dat ik niet gelijk deze blog heb geschreven, want nu kan ik m’n ervaring ook al gelijk met jullie delen.

Verder lezen Maart inspiratie & productivity level tracker
Geplaatst op Geef een reactie

Januari inspiratie

Nieuw jaar, nieuwe bullet journal set-up. Ownee, toch niet!

Ik was zelf in oktober aan een nieuwe bullet journal begonnen. Hierin heb ik vervolgens een set-up gemaakt voor een half jaar. (dat is hoelang ik meestal met een bullet journal doe)
Inmiddels gebruik ik al meerdere jaren een bujo, hierdoor weet ik waarvoor ik deze gebruik, hoelang ik ermee doe en ik had dit jaar niet de behoefte om aan een nieuwe te starten.

Verder lezen Januari inspiratie
Geplaatst op Geef een reactie

December inspiratie

De laatste maand van het jaar is aangebroken. Over een paar dagen komt Sinterklaas langs, voor je het weet is het kerstmis en is het nieuwe jaar begonnen. Ondanks alles gaat de tijd toch snel.

Het is nu ook tijd voor een nieuwe bullet journal set-up. Dit betekend voor mij dat ik 12 maanden elke maand een blog heb geschreven over hoe ik mijn bullet journal in heb gericht voor die maand. De ene keer ging het beter dan de andere keer. De motivatie om aan de slag te gaan was soms ver te zoeken en andere keren in overvloed.
De maand november is voor mij voorbij gevlogen waardoor ik afgelopen weekend (zondag) met spoed aan de slag moest om m’n bullet journal klaar te maken voor december. Ik had namelijk in m’n november set-up alles t/m 29 november gemaakt.

Verder lezen December inspiratie
Geplaatst op Geef een reactie

September inspiratie

Één van de dingen die zo mooi zijn aan een bullet journal is dat je niet elke maand hetzelfde hoeft te doen. Een bullet journal groeit met je mee en kan ingedeeld worden naar je behoefte die je op dat moment hebt.

Nu moet ik in alle eerlijkheid toegeven dat niemand vooraf exact weet wat diegene nodig heeft. Mijn september set-up is gemaakt 2 weken voor september begint, dus ik wist het zelf ook nog niet exact.
Wat ik wel weet is dat ik behoefte had aan iets anders.

Verder lezen September inspiratie