De bullet journal van: Anna

Hoi! Ik ben Anna, 21 jaar oud en ben eerstejaars pabo studente. Ik werk als fietsbezorger, loop stage bij de allerleukste kleuters, geef leiding bij de allerleukste welpen op scouting en in ieder vrije minuut wordt tijd gemaakt voor mijn creativiteit.

Ik (bullet)journal, borduur, teken, kleur en maak overal creatieve romm- eum, ideeën. Ik journal eigenlijk al sinds dat ik kan schrijven. Op de kladblokken van school (daarom versleet ik er ook 4 per jaar, sorry juf van destijds), in notitieboekjes van de HEMA en sinds 2019 in een bullet journal.

Mijn stijl is in één woord; kleurrijk. Veel kleur, lekker van alles door elkaar. Ik ga dan helemaal los. Mijn inspiratie haal ik van Pinterest, van Instagram en van de dingen om me heen (vooral bij mijn dagboek pagina’s). Momenteel gebruik ik meerdere journals; de Scribble & Dot Dachshund voor mijn maandomslagen, lijstjes en dagboek pagina’s, de rode Memo of Norway voor wanneer ik er zin in heb en ik heb een art journal om lekker in te plakken, knippen en te kliederen.

Mijn favoriete journal tot nu toe is de Scribble & Dot (Takkie! Duhh ). Maar ik denk dat dat volgend jaar de Yop & Tom wordt.

Mijn journal tip is; maak je niet druk om hoe iets er uit ziet; zolang jij het niet deelt, ziet niemand het. Geniet van je creative proces.

Ook jouw (bullet) journal verhaal delen?

Meld je dan hier aan:

De bullet journal van