Oktober is Rocktober

Ik heb lang getwijfeld wat voor set-up ik graag zou willen in oktober. Toen zag ik een aantal posts op Instagram voorbij komen met Catober en Inktober. Dat deed me denken aan de tijd dat ik nog regelmatig MTV keek, waar ze oktober op een zeker moment (minimaal 10 jaar geleden) hadden omgedoopt tot Rocktober.
Ik houd persoonlijk wel van lekkere rock muziek en een metal festival op z’n tijd, dus was gelijk geïnspireerd.

Ja, maar hoe maak je dan zo’n spread in Rocktober stijl?

Iedereen die weleens naar een metal festival is geweest heeft het vast wel gezien. De voornamelijk mannen met spijkerjack/denimjack en die helemaal vol met logo’s van bands.
Die bandlogo’s ook wel patches ging me wel lukken dacht ik zo, Google staat er vol mee. Maar die achtergrond, hoe doe je dat dan? Gelukkig heb ik Chantal in m’n inspiratieteam en toevallig had ze net een nieuw washitape design: Denim, extra breed, dus voor deze spread niet veel nodig. (Nieuwsgierig? Bekijk de shop van Chantal hier)

Eenmaal alle patches uitgezocht, begon het echte werk. Het knippen….

Blijkt toch iets meer werk in te zitten als dat ik vooraf in gedachte had.

Uit eindelijk is dit het resultaat. Per week een andere selectie bands. En behalve de maandspread en de weekoverzichten eigenlijk geen andere spreads gemaakt.

Ook de dagen-stickers gekocht bij Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *