De bullet journal van: Rosanna

Mijn naam is Rosanna, de naam achter Creatief met Rooz. Ik woon in het dorpje Staphorst, samen met mijn ouders. Momenteel doe ik de opleiding tot docent Engels. Nog 1,5 jaar te gaan en dan kan ik zelf voor de klas staan.

Ik journal al best wel lang. In 2017 ben ik begonnen met journallen. In 2019 heb ik pas echt mijn draai gevonden. De reden dat ik ben gaan journallen waren mijn depressieve klachten. Ik zocht een manier om van mij af te schrijven zonder er anderen mee tot last te zijn. Dit heb ik behoorlijk lang volgehouden.

Ik journal het liefst in een strakke dagboekstijl. Voor iedere dag een dubbele spread. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nogsteeds. Alleen het schrijven iedere dag is een beetje verwaterd. Om het journallen nog aantrekkelijk te houden bedenk ik voor iedere maand een challenge. Het begon met allemaal verschillende opdrachten per dag. Maar nu bedenk ik een thema voor de hele maand. Deze deel ik ook op mijn Instagram. 

Ik haal mijn inspiratie vooral van Instagram zelf. Bij al mijn volgers en de mensen die ik zelf volg. Als ik een leuke spread zie vraag ik eigenlijk altijd aan de persoon of ik ook zo’n soort pagina mag maken. Best wel gek misschien, maar ik vind het netjes. Op dit moment maak ik gebruik van een journal voor mijn dagelijkse journallen, een reading journal en een journal waar ik 101 doelen in bijhoudt met andere belangrijke trajecten. 

Mijn favoriete journal is en blijft de A5 Paper24 journal

Mijn tip aan iedereen is: doe lekker wat je zelf leuk vind, want het maakt helemaal niet uit wat andere vinden. Als jij er maar van kan genieten. Dat is het aller belangrijkste.

Ook jouw (bullet) journal verhaal delen?

Meld je dan hier aan:

De bullet journal van