Het bullet journal verhaal van: Joëlle

Ik ben Joëlle 44jaar woon in Boortmeerbeek in België samen met mijn man en 2 kinderen (dochter van 13j en zoontje van 9j).

Altijd heel creatief geweest maar lees en wandel ook heel graag.

Ik ben eigenlijk in de wereld van bullet journal gerold door mijn nichtje, toen corona uitbrak. 
Zo ben ik met haar begonnen met een thema bujo, iedere maand kozen we een leuke thema uit samen en maakte en deelde deze door foto’s naar elkaar te sturen. Na een tijd maakte ik een Instagram account aan @lovebullet2. 
Zo ben ik  tal van lieve mensen leren kennen die dezelfde hobby hadden als ik,ook leuke webshops waar ik tot de dag van vandaag nog steeds leuke spulletjes koop. 

Een echte bullet journal stijl heb ik eigenlijk niet, ik haal meestal wat inspiratie op Instagram en Pinterest en zet daar natuurlijk mijn eigen persoonlijke touch bij. 

Momenteel werk ik in 4 verschillende bullet journals namelijk :

  • Thema bujo, waar ik iedere maand een leuk thema in maak. 
  • Daily journal, waar ik vorig jaar mee begonnen ben na een heel zwaar periode mee te maken.  Hier probeer ik  dagelijks in te schrijven, dit helpt me enorm veel om mijn hoofd leeg te maken. 
  • Sinds dit jaar ben ik gestart met een reading journal en een tracker journal

Mijn 2 eerste jounals waren van Creachick. Daarna ben ik overgestapt naar Archer & Olive maar omdat deze moeilijk te verkrijgen waren, ben ik maar op zoek gegaan naar een ander merk en kwam ik op Paper24 waar ik nog steeds ongelooflijk tevreden van ben. 

Even nog deze tip, zou je met bullet journal willen starten dan zou ik zeggen, 

Niet twijfelen, maar zeker doen dit is zo een leuke hobby. 

Maar het allerbelangrijkste is: doe zeker waar jij u goed bij voelt, er zijn zoveel manieren om een bullet journal te gebruiken, zoek zeker  wat het beste bij je past.

Ook jouw (bullet) journal verhaal delen?

Meld je dan hier aan:

De bullet journal van