Het bullet journal verhaal van: Angenita

Mijn naam is Angenita Kraaij en ik ben 23 jaar! ik woon in Haarsteeg.

Naast het journalen heb ik nog meer hobby’s namelijk paardrijden. Ook werk ik als banketbakker in Heusden. Heb ook de opleidingen tot bakker gedaan in Breda.

Het journalen doe ik nu ongeveer 4 of 5 jaar. ik ben begonnen omdat ik het veel voorbij zag komen en het leek me wel leuk om dat ook te gaan doen. Ik heb van alles geprobeerd wat ik leuk vond, van een thema tot random dingen. En vind zonder thema veel leuker omdat ik anders aan 1 thema vast zit en dat wil ik niet. Nu doe ik gewoon wat ik leuk vind qua kleuren en plaatjes papier net wat ik leuk vind. Ik heb geen vaste style.

Mijn inspiratie haal ik van Pinterest of andere creatievelingen die ik zelf volg. Maar heb vaak ook inspiratie als ik leuke plaatjes, labels, kaarten, etc zie. Momenteel gebruik ik 2 journals, 1 traveljournal en 1 daily journal. Het formaat wat ik gebruik is vooral de vierkante die vind ik erg fijn, omdat je alle ruimte hebt voor plaatjes, teksten en andere leuke dingen die ik er in wil hebben. 

Mijn tip voor jullie wees creatief en doe wat je zelf leuk vind, en doe niet perse iets omdat een ander dat ook doet. Ontwikkel je eigen style

Ook jouw (bullet) journal verhaal delen?

Meld je dan hier aan:

De bullet journal van