April inspiratie

Het is bijna april, de zon schijnt en we hebben weer een nieuwe spread gemaakt om de maand te beginnen.
Het zijn rare tijden, maar het bijhouden van mijn bullet journal helpt me op dit soort momenten wel om structuur in m’n dag te houden en niet gek te worden van alles wat er om me heen gebeurd.

Op Instagram had ik m’n volgers gevraagd wat voor thema ze graag wilden zien. Uit die reacties kwam vooral naar voren: Lente, bloemen, vrolijk. Hier ben ik tijdens een live-stream op Instagram donderdag 26 maart mee aan de slag gegaan.

Voor deze spread heb ik de volgende materialen gebruikt:
Dingbats; Wildlife Green Deer A4
Staedtler pigment liners (voornamelijk de 0.05)
– Tombow dual brush (N89, 062 en 055)
Helix; hoek en cirkel maker

Dit is de eerste keer sinds ik een bullet journal heb dat ik geel als hoofdkleur heb gekozen. Toch even wennen, maar het is een echt lente gevoel nu.

Voor het maandoverzicht heb ik net als in maart de dagnummers onder elkaaar gezet, met een mini kalender als referentie. Ook heb ik de weekenden gehighlight met een Tombow Brushpen (062)

De habits zijn ook weer verwerkt in dit maandoverzicht. Ik heb hier ook voor gekozen, omdat ik een losse habit tracker eigenlijk nooit in vul (of de eerste week een poging doe, maar het daarna al gauw links komt te liggen)

Op de rechterpagina heb ik ruimte voor de grote taken en doelen deze maand. Deze zijn opgesplitst in zakelijk en persoonlijk.

Alles is gedecoreerd met grote bloemen geïnspireerd op madeliefjes. Hiervoor het ik een How-to gemaakt, deze kan je vinden via deze link.

Enkele van de links vermeld in deze blog zijn affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *