April inspiratie

De lente komt eraan, de maand april is er bijna. We zijn alweer bij de 4e maand van het jaar, de zon begint meer te schijnen. Tijd voor een nieuwe maandspread.

Deze maand staat de lente centraal. Vrolijke kleuren, met een knipoog naar Pasen.

Welkom april:

Op de welkomstpagina heb ik een waterverf schilderijtje geplakt. Deze had ik al eerder gemaakt en vond hem goed bij de maand passen. Deze heb ik op de pagina geplakt met een lijmroller.

April Coverpage

Maandspread:

Voor het maken van mijn maandspread heb ik dit keer gekozen voor een kalender met floading blocks. Voor elke dag een los vierkantje die niet met de volgende is verbonden. Elk vakje/dag is 6×6 vakjes en er zit 1 vakje tussen elk vakje.

Aan de zijkant heb ik een content planner gemaakt. Mocht je dat niet nodig hebben kan je dat vak uiteraard ook voor andere zaken gebruiken, zoals belangrijke afspraken, afspraken voor de komende maand, of bijvoorbeeld doodles.

Om het geheel af te maken heb ik ervoor gekozen om onderaan de pagina een ‘grasveldje’ te maken met narcissen en eitjes. Bovenaan was er nog plaats voor een leuke doodle, een schattig kuikentje.

Wat vinden jullie? Inkleuren of toch niet?

Maandspread april

Daily review:

Op de volgende spread heb ik plaats gemaakt voor een daily review pagina. Inspiratie voor deze pagina heb ik van Planning with Kay. Het is een soort dagboek pagina met moodtracker in 1.
Zelf ben ik niet heel goed in het bijhouden van trackers, of het nu moodtrackers zijn of habbittrackers, meestal blijven ze vrij leeg. Maar deze combinatie werkt wel voor me.
Per dag heb je 2 regels om op te schrijven hoe je dag was, en een vakje voor je mood/stemming.

Daily review april

Content planner:

Om al mijn inspiratie voor social media kanalen op te kunnen schrijven en in te plannen heb ik deze uitgebreide spread gemaakt.
Op de linkerzijde komt alles voor Instagram en Facebook. Naast inspiratie voor de pagina’s is er ook plaats om de geplande datum van het bericht te vermelden en of ik ook daadwerkelijk een bericht heb geplaatst.
De rechterzijde is voor Youtube. Mijn inspiratie voor de spread voor komende maand, de kleuren die ik ga gebruiken, welke spreads ik ga maken en wanneer de video online gaat komen.

Content planner april

Ik hoop dat ik jullie volop heb kunnen inspireren deze maand. Heb je ideeën voor een nieuw thema? Laat het dan weten in de reacties en wie weet wordt jouw thema gekozen voor komende maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *