Mei / juni inspiratie

Dezelfde set-up, ander resultaat

Zoals je misschien wel weet ben ik behoorlijk trouw aan m’n set-up, daarom dit keer een inspiratieblog van 2 maanden gecombineerd, waardoor je direct kan zien dat je met 1 basis set-up behoorlijk kan variëren door van thema en kleur te wisselen.

Cover-pagina

Beide cover pagina’s heb ik vrij simpel gehouden, tot een paar maanden geleden maakte ik die niet eens. De reden is eigenlijk heel simpel, ik heb hem niet nodig, het heeft geen directe functie. Soms is het gewoon leuk om een cover pagina toe te voegen 🙂

mei cover pagina
juni cover pagina

Maand-overzicht

Sinds ik gebruik maak van deze Archer&Olive maak ik van het maandoverzicht een dutch-door spread.

Het ene deel gebruik ik als standaard maandoverzicht met een minikalender. De standaard kalender lay-out met vakjes vind ik niet fijn werken, en met deze lay-out kan ik juist heel goed uit de voeten.
Achter de dutch-door heb ik ruimte voor mijn maandelijkse budget berekening en aan de andere kant een overzicht waar ik gewerkte uren kan bijhouden. (van deze pagina’s maak ik eigenlijk nooit een foto)

mei maand-overzicht
juni maand-overzicht

Productivity Level Board

Sinds een paar maanden maak ik gebruik van een productivity level board, ik werk met zowel icoontjes als kleuren, op deze manier kan ik ook in 1 oogopslag zien aan welk bedrijf of privé ik de meeste aandacht besteed.
De eerste paar maanden maakte ik door een dutch-door ook gelijk een legenda voor deze spread, maar inmiddels doe ik zonder (dan kan je toch iets langer met een journal doen)

Tip:

Maak aan het begin of eind van je journal ‘uitklapbare’ pagina, die je naast je journal kan zien, op die manier of je maar 1 keer je legenda te maken.
*snijd 1 pagina los en bevestig deze aan een andere pagina aan de buitenkant

Voor juni heb ik wel 1 kleine aanpassing gedaan. Ik heb 1 kolom toegevoegd voor water. Ik heb heel veel moeite met voldoende water drinken, wanneer ik voldoende water heb gedronken kan ik het vakje afvinken.

mei productivity level boeard
juni productivity level board

Weekoverzicht

Dutch-door weekly, ik kan niet meer zonder.
De reden van de ducht-door: Het bespaard tijd. Zo simpel is het. Ik maak enkel aan de bovenrand de decoratie en hoef daardoor niet iedere spread decoratie te maken.

Pagina indeling:
Links: per dag ruimte voor afspraken
Rechts: takenlijst, met ruimte om af te vinken (5 vakjes voor maandag t/m vrijdag, weekend werk ik niet, dus 7 is overbodig) Sommige taken komen meerdere keren per week terug, door deze takenlijst hoef ik ze maar 1 keer te noteren, zet ik een stip bij de dag waarop ik de taak plan en kruis ik de taak af wanneer ik deze heb gedaan.

Voor de maand juni heb ik er wel voor gekozen om m’n weekspread een beetje anders in te delen, want elke maand hetzelfde doen begon ik wel een beetje saai te vinden.

mei week-overzicht

juni week-overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *