Februari inspiratie

Voor de maand februari denken de meeste mensen toch aan Valentijnsdag, daarom heb ik besloten om deze maand voor het kleurenthema roze met rood te gaan. Totaal uit m’n comfort zone, maar je ziet de kleurencombinatie steeds vaker en ook op Pinterest zijn er volop afbeeldingen te vinden in deze kleuren.

Benodigdheden:

  • Bullet journal (ik gebruik de Paperblanks Kikka
  • Roze en rode pennen (Fudenosuke & Tombow Dual Brush)
  • Zwarte fineliners, zoals die van Staedtler
  • Gelpennen om te schrijven op zwart papier
  • Uitgeprinte plaatjes
  • Zwart papier
  • Lijm
  • Schaar (of mesje om de plaatjes uit te knippen/snijden)

Omdat ik de combinatie rood met roze toch wel heel heftig vond heb ik besloten om het te combineren met zwart papier. Dit hielp voor mij enorm.
Als afbeeldingen heb ik vooral plaatjes uitgezocht die abstract zijn en goed als achtergrondjes gebruikt konden worden. De rechterpagina heeft een collage van afbeeldingen met de maand titel: Februari chapter 2 of 12 en een minikalender.
Op de linker pagina staat een quote van dr. Seuss:
We are all a little weird and life’s a little weird. And when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall in mutual weirdness and call it love.

En toen gingen we nog meer uit m’n comfort zone. Deze maand maakte mijn vertrouwde maand lay-out plaats voor een standaard kalender lay-out. Je ziet misschien wel waarom… Februari komt dit jaar echt perfect uit, start op maandag, eindig op zondag, LOVE IT

Verder heb ik bovenin wat ruimte gemaakt voor een socials tracker.

Onderin is nog ruimte voor een quote, weet jij er 1? Let me know!

Ook heb ik deze maand gekozen voor een ander soort weekspread. Echt niets is hetzelfde deze maand zullen we maar zeggen.
Voor elke week heb ik 1 pagina, zoals te zien is op de rechterpagina.

De pagina links heb ik als decoratie gebruikt en er is plaats voor wat notities.
Na de week-pagina’s heb ik nog 1 pagina vrij gehouden om te gebruiken voor budget berekeningen voor komende maand. Dit helpt me enorm met het bepalen wat en hoeveel ik kan inkopen voor jullie <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *