Maart inspiratie & productivity level tracker

We zijn weer lekker op tijd met de maart inspiratie blog. Er is even door m’n hoofd gegaan om helemaal geen inspiratie te delen deze maand. De reden: de gemaakte spreads vond ik gewoon niet mooi genoeg.

Uiteindelijk besloten om toch iets met jullie te delen, de spread die ik wel mooi vind, maar ook iets nieuws wat ik deze maand aan het uittesten ben. Wat dat betreft is het ook goed dat ik niet gelijk deze blog heb geschreven, want nu kan ik m’n ervaring ook al gelijk met jullie delen.

Laten we starten met de maandspread die ik heb gemaakt voor deze maand die ik wel tof vond; namelijk het maandoverzicht.Deze maand ben ik weer gegaan voor m’n oude vertrouwde indeling. Dus weer helemaal happy, ik kan gewoon niet uit de voeten met een standaard kalender lay-out zoals ik die vorige maand had gemaakt.

Het thema wat voor deze maand was gekozen door onze volgers op Instagram was: Lente
Dit thema heb ik voornamelijk terug laten komen door kleurgebruik, maar ook door de gekozen afbeeldingen (die-cuts van Studiolight).
Het is lang geleden dat ik zoveel kleurtjes in 1 set-up heb gebruikt, maar ik vind deze goed gelukt.

En dan nu het anders dan anders gedeelte

Deze maand heb ik video’s opgezocht over het productivity level board. Ik heb dit al meerdere keren voorbij zien komen bij andere bullet journalers en wilde deze tracker een keertje zelf proberen.

Iedereen die me al langer volgt weet inmiddels dat ik niet de beste ben in trackers invullen. Als ik de eerste week van de maand het netjes bijhoud is dat veel.

Toch heb ik besloten om het weer eens te proberen met dit format.
Het is bedacht door: The Boosted Journal

Het idee is dat je dagelijks bijhoud wat je hebt gedaan. Het blijft dus niet alleen bij je habits, maar ook bij andere dingen die in het dagelijks leven of ivm je werk voorbij komen.

Hoe ik mijn productivity level board heb ingedeeld:
Omdat ik diverse taken heb die overlappen in werkgebied heb ik naast icoontjes ook kleuren toegevoegd.
Naast deze webshop beheer ik namelijk ook nog een tweede webshop, voor het maken van de pakketjes heb ik dus 1 icoontje bedacht (doosje) en meerdere kleuren die dan aangeven voor welk bedrijf ik dit heb gedaan.

Omdat ik zelf enthousiast ben geworden over deze manier van je dag bijhouden, maar ik ook goed begrijp dat de set-up veel werk kan kosten heb ik een printable voor jullie gemaakt.
Om toegang te krijgen tot de printables heb je een wachtwoord nodig, deze wordt in elke nieuwsbrief mee gestuurd.
Maak je geen zorgen, ik mail niet vaak, 1x per maand. Je blijft op die manier op de hoogte van: nieuwe producten, (exclusieve) acties en de nieuwste blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *