Maart inspiratie

In deze post neem ik jullie mee met set-up voor maart 2020.
Het doel voor mij deze maand was functionaliteit boven alles. Ik heb een aantal dingen die ik dolgraag van mijn to do af wil halen, maar steeds maar weer naar voren worden geschoven. Om te zorgen dat ik goed weet hoe ik alles aan ga pakken heb ik ervoor gekozen om mijn maandspread simpel en vooral heel functioneel te houden.

Benodigdheden:
Om deze spread te maken heb ik de volgende materialen gebruikt:
Dingbats Green Deer A4 bullet journal
Staedler fineliners
Tombow Dual brushpen
– Tombow Fudenosuke soft tip
– Stickers met vlinders

Op de linker pagina ben ik gegaan voor een simpele kalender lay-out voor afspraken en deadlines, gewoon 1 t/m 31 van boven naar beneden. De weekenden heb ik met een lichtgrijze Tombow brushpen gemarkeerd.
Als referentie heb ik een mini-kalender bovenin gemaakt.
De header heb ik geschreven met de soft-tip Tombow Fudenosuke.

Op de rechterpagina heb ik de bovenkant gebruikt voor mijn focus deze maand. Waar wil ik deze maand aan werken, op zakelijk vlak en op persoonlijk vlak.
Daaronder heb ik ruimte gemaakt voor taken. Het is de bedoeling dat ik elke week deze maand iets ga doen om te zorgen dat mijn focuspunten ook daadwerkelijk gaan gebeuren.

Later heb ik nog iets toegevoegd aan de linkerpagina voor de persoonlijke focus. De persoonlijke focus zijn gewoontes (habbits) die ik meer wil gaan doen, daarom heb ik achter het kalender gedeelte bovenin voor elk focus-punt een letter geschreven en kan ik in die kolom dagelijks bijhouden of ik dit ook heb gedaan door een kruisje onder die letter te zetten achter de juiste dag.
De meeste habbits zijn niet dagelijkse habbits, dus in de legenda (welke letter waarvoor staat) heb ik gelijk bijgeschreven hoe vaak ik er per week aan wil werken)

Zoals je ziet heb ik dit keer maar 1 maandspread gemaakt. Maar deze spread bevat wel alles wat ik nodig heb deze maand. Een kalender, habbittracker, focus, taken. Verder ben ik van plan om geen wekelijkse spread te gebruiken maar enkel een daily, dit wordt een roling daily. Dit houdt in dat ik pas op de dag zelf eraan begin te schrijven, en zoveel ruimte gebruik als nodig. Daardoor ben je niet beperkt door de vakjes indien je meer ruimte nodig hebt, maar als je een keer een rustige week nodig hebt ‘verbruik’ je ook minder papier.

Totaaloverzicht van mijn maart spread

Een aantal van de links bij benodigdheden zijn affliliate links. Hierdoor ontvang ik een kleine commisie op het moment dat je iets koopt via de link. Dit kost jou geen extra geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *