Mei inspiratie

De inspiratie blog komt steeds meer samen met Instagram.
Aan het einde van de maand plaats ik in de stories een bericht waarin je een thema kan aangeven voor de komende maand. Vervolgens probeer ik in het weekend voor de nieuwe maand begint (hoeft niet altijd in het weekend te zijn) live te gaan op Instagram, om dan de maandspread te maken.
Lijkt het je leuk om mee te kunnen kiezen voor een thema komende maand? Volg me dan op Instagram.
De stories op Instagram blijven altijd 24 uur staan (ook de live plan with me).

Dit keer kwam 1 van m’n volgers met het idee om vergeet-me-nietjes te doen. En daar ben ik zaterdag 25 april mee aan de slag gegaan.

Wat ik heb gebruikt voor deze spread:

Ik heb er voor gekozen om 1 spread te maken en deze zo functioneel mogelijk in te richten. Ik merk dat ik niet snel terug kijk naar m’n maandpagina’s en vind het daarom zonde om daar veel pagina’s voor te gebruiken.
Toch ga ik in mei ook weer proberen om netjes een habittracker in te vullen en regelmatig kijken naar de status van mijn doelen en wat ik kan doen om die doelen ook daadwerkelijk te behalen.

Lees verder onder de foto >

Maandspread mei 2020

Ik heb er deze maand voor gekozen om een ‘klassieke’ kalender lay-out te gebruiken die ik ga combineren met een habittracker.
Dit doe ik door elke habit een kleur te geven, en een stip in de bijpassende kleur bij de juiste dag te zetten. Als het goed is heb ik aan het eind van de maand een kleurrijke kalender.

Voor de rechterkant van de spread ben ik gegaan voor een master tasklist. Opgedeeld in Werk, persoonlijk en doelen. Deze dingen lopen enigszins in elkaar over.
Voor werk heb ik 24 velden, voor persoonlijk en doelen ieders 10.
Maar houdt er rekening mee dat deze niet allemaal ingevuld hoeven te worden. Alles moet haalbaar blijven. Ga niet aan het begin van de maand je hele takenlijst al helemaal vol schrijven, en dat je vervolgens geen idee hebt waar je moet beginnen, noch waar de echte prioriteit ligt.

Onderaan de pagina heb ik een grafiekje gemaakt. Deze gebruik ik voor de verkopen, niet alleen van deze webshop, maar ook van de andere webshops waarvoor ik pakketjes verzendklaar maak. Gewoon omdat ik het leuk vind.
Je kan een grafiek in je maand overzicht ook gebruiken als bijvoorbeeld een mood-tracker, of aantal uren slaap per nacht bijhouden.

Alles heb ik gedecoreerd met de vergeet-me-nietjes.
Mocht je daar een uitleg van willen zien laat het dan weten in de reacties.
Dit wordt waarschijnlijk op Instagram gedeeld.

En ja, ik kan nogsteeds niet gummen, zonder dat ik soms m’n pagina kreuk.Een aantal van de links kunnen affiliate links zijn, dit betekend dat ik een kleine commissie ontvang wanneer je een product besteld, zonder dat het jou extra geld kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *