Mei inspiratie

Terwijl ik deze inspiratiepagina maak is het stiekem al half mei, maar dat betekend niet dat het te laat is. Het mooie van bullet journals is dat je kan beginnen wanneer jij er klaar voor bent.
En dit thema is ook zeker voor andere maanden te gebruiken.

Thema: roze/bloesem

Welkom mei

Ook deze maand heb ik weer een coverpagina gemaakt. Nu ik erover nadenk heb ik dit in mijn vorige journals eigenlijk nooit gedaan.

Voor de coverpagina heb ik gebruik gemaakt van aquarelpapier, aquarel potloden (Bruynzeel design) en clearstamp van ali-express voor het stempelen van de datum.

De laatste tijd ben ik echt gek op de effecten van waterverf etc, maar echt handigheid heb ik hierin niet. Het voordeel van aquarelpotloden is misschien ook wel dat je net wat meer controle hebt. Eerst heb ik een basiscirkel gemaakt waarin ik de bloemen heb getekend. Later heb ik hieraan de takken toegevoegd.

mei coverpage

Maandspread

De maandspread heb ik lekker simpel gehouden. De bovenkant heb ik roze gemaakt met behulp van gelatos (Faber Castell) Dit zijn een soort sticks met wateroplosbaar pigment. Ik heb ze gebruikt met een ink meng tool (Joy crafts) en aangebracht op de manier die je vaker zit met distress ink etc.
Voor elke dag heb ik 2 regels gebruikt en de weekenden met een roze Tombow dual brushpen gearceerd.
Klein detail: in de hoek heb ik een stempel gebruikt met alle dagen van de week, met 1 taak die ik elke week op die dag wil doen.

maandspread mei

Voorbeeld weekspread

Omdat ik deze maand minder tijd had om mijn pagina’s te maken heb ik verder geen maandspreads meer gemaakt. Als goedmakertje deze weekspread.

Deze maand maak ik veel gebruik van deze indeling. Veel ruimte om te schrijven en je kan er zoveel decoratie aan geven als je zelf wilt.

Dit keer heb ik washi tape gebruikt als ondergrond om de dagen op te schrijven. Een rand rondom gemaakt net als bij de maandspread. en een simpele running tasklist.
De sticker rechtsonder is van een washi tape die ik goed bij het maandthema vond passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *