November inspiratie

En toen was daar de een na laatste maand van het jaar.

Voor de set-up voor november ben ik eigenlijk voor hetzelfde gegaan als dat ik in oktober heb gedaan. Deze set-up werkt voor mij, dus de keuze was makkelijk.

We beginnen hier met de coverpagina van november. Ik ben begonnen met plaatjes opzoeken via Pinterest.
Iemand op Instagram had me het idee gegeven om te gaan voor het thema blauw/winter. Ik was nog niet toe aan een winter pagina, omdat november in mijn ogen nog herfst is. Daarom ben ik gegaan voor de combinatie paars/herfst.

Dit heeft voor een niet alle daags kleurenpalet gezorgd, waar ik zelf helemaal blij van wordt. (misschien ook omdat paars m’n lievelingskleur is)

Verder heb ik voor deze set-up zwart papier gebruikt, fineliners, een witte gelpen en een Tombow dual brushpen in een grijs/paarse kleur.

Na de coverspread komt natuurlijk de maand spread. Hiervoor ben ik iets afgeweken van vorige maand om mezelf meer schrijfruimte te geven per dag.

De plaatjes die ik bij deze pagina’s heb gebruikt zijn iets lichter dan op de vorige spread en ik heb perongeluk een andere Tombow gepakt. Al had ik liever deze kleur ook op de eerste spread gebruikt ipv andersom.

Het doel van deze spread is het opschrijven van m’n afspraken gedurende november. Omdat ik deze lay-out prettig vind, maar er geen dagen bij de nummers staan gebruik ik altijd een mini kalender als referentie.

Na deze spread heb ik nog 1 spread waar ik geen foto van maak. Dit is de spread voor de content planning en m’n begroting voor november.
Het doel van deze pagina’s spreekt voor zich.
De begrotingspagina gebruik ik om te kijken hoeveel ruimte er is voor de investering in nieuwe producten of nieuwe merken binnen de webshop.

Hierna is er ruimte voor m’n weekoverzichten.
Ook deze maand ben ik weer gegaan voor een dutch-door set-up. Dit werkt voor mij het beste op dit moment.

Op de pagina’s aan de linkerzijde heb ik de ‘normale’ weekplanning. Hier is ruimte voor het noteren van de afspraken die op een vaste dag staan en deadlines.

Aan de rechterkant heb ik ruimte voor een takenlijst. Aan de rechterkant van de streep schrijf ik de taak die moet gebeuren. Het meeste wordt hier al gelijk op maandag ingevuld.
De linkerkant is voor het afvinken van de dagen: / voor taken die begonnen zijn en de X voor taken die klaar zijn. Dit teken ik af in het vakje wat overeenkomt met de dag.

Toen ik dit soort takenlijst voor het eerst begon zette ik altijd mdwdvzz erboven en dat het een tasklist was. Voor wie ik dat deed? Geen idee. Het is ook niet nodig. Op deze manier had ik meer ruimte over.
Wel heb ik het kopje voor notities gehouden, die zijn, je raad het al, voor notities 😉

De weekspreads zijn gedecoreerd met een een aquarel van metalic aquarelverf van Finetec. Heel simpel, maar gewoon net dat beetje extra.

Na de weekspread heb ik ruimte voor dailylogs, deze gebruik ik voor het leegschrijven van m’n hoofd.
Bij de dailylogs oefen ik gelijk het handletteren/mooi schrijven door de dagen van de week met een brushpen te schrijven. Verder hebben deze pagina’s geen decoratie.

In het kort: Ik decoreer de coverpagina het meest en geleidelijk wordt de decoratie per spread minder en de spreads functioneler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *